Ett kvinnogym i Helsingborg

Jag skriver mycket om träning och hälsa på den här bloggen för det är sådant jag brinner för. Jag får många frågor från folk här i Helsingborg om vad de kan göra för att förbättra sin hälsa. Faktiskt så är det så många som har ställt denna fråga så jag har inte möjligheten att svara alla personligen. Därför skriver jag ett blogginlägg om detta idag, där mitt viktigaste budskap till alla kvinnliga läsare är att börja träna på ett kvinnogym i Helsingborg. Curves skulle jag verkligen vilja rekommendera er. Jag går själv dit regelbundet och har gjort så under ett par år på detta kvinnogym som heter Curves, och jag vet därför vad jag talar om när jag säger att detta kvinnogym i Helsingborg är något av det bästa ni kvinnor kan börja på om ni vill förbättra er hälsa!  

 

Alla kvinnor behöver röra på sig, särskilt ni som kommit upp i klimakteriet, för då börjar ert skelett bli skörare. Genom fysisk aktivitet bildas det nya benceller och skelettet blir starkare och därmed minskar risken för frakturer. Men det här med att gå och träna ska man ju också göra för att det är roligt. En rolig och inplanerad rutin i vardagen har det blivit för mig sedan jag har börjat gå till detta kvinnogym i Helsingborg. Vi kvinnor som tränar här har blivit som en familj. Jag känner att jag har fått “systrar” i alla åldrar, och jag har fått nya vänner som jag träffar på min fritid. Sitt inte ensamma hemma, utan kom hit och träna ni också! Ni förstår säkert hur bra jag tycker att detta kvinnogym i Helsingborg är. Nu kommer fatta vad jag menar, om ni också går dit! Jag hoppas nu att mitt budskap till er riktigt gick hem!