KL Maskin Luleå AB

Hallå och god morgon alla mina vänner som jag är så glad över att jag har fått genom att skriva i den här bloggen! När jag var barn var jag väldigt fascinerad av olika maskiner, jag hade en dröm om att få bli en dumper-förare, men så blev det givetvis inte. Jag jobbar som lärare, men det var faktiskt inte mitt jobb eller forna yrkesdrömmar jag tänkt tala med er om på bloggen idag, utan istället om ett företag som heter KL Maskin Luleå, och som hjälpt mig med mina markarbeten i Kalix. Jag har köpt mig ett fritidshus ute i skogen, för det är i skogen jag trivs allra bäst och hämtar kraft och energi, för att orka med vardagen som ibland kan vara rätt så jobbig, med stundtals riktigt stökiga och bråkiga elever. Det är skönt att få komma ut till tystnaden och stillheten som det är att få vara ute i skogen.  

 

Jag hade inget vatten och avlopp men det har jag nu. KL Maskin Luleå har hjälpt mig att få en bekvämare tillvaro ute i stugan, nu när de har anlagt ett enskilt avlopp. Brunnen har jag borrat själv, så nu börjar jag få alla bekvämligheter här ute i stugan och kan nu både diska, tvätta, laga mat eller duscha. Jag tycker att KL Maskin Luleå är ett väldigt bra företag eftersom de kan hjälpa sina kunder med många olika saker som till exempel markarbeten i Kalix. Det är många här i Norrbotten som efterfrågar dessa tjänster, därför går det få hjälp även för dem som inte bor i Kalix. Behöver ni hjälp inom markarbeten i Luleå eller Boden, kan KL Maskin i Luleå även hjälpa er. Det här företaget har en stor kompetens att hjälpa till med väldigt mycket inom markarbeten i Kalix med omnejd!