Nyhem Svets och Mek

Hej och hallå alla läsare som dag ut och dito in kommer in hit till bloggen! Jag har anlitat en bilverkstad i Östersund flera gånger när det gäller service och reparationer på min bil, och då detta företag kan erbjuda riktigt bra tjänster även för er bil, så vill jag nu berätta om det här för er, kära läsare. Företaget som jag pratar om heter Nyhem Svets och Mek, och för er som inte har hört talas om denna firma förut så ska jag berätta att det här är en bilverkstad som ni kan gå till om er bil behöver service eller något annat som rör er bil. De som jobbar där, har alla jobbat i branschen i många år och kan hjälpa till med de allra flesta typer av service eller reparationer till just er bil, oavsett vilken bil eller modell ni kör. 

 

Det här är som sagt en bilverkstad i Östersund men som också passar alla som bor på närliggande orter, till exempel i Bräcke eller Krokom och som är ute efter en kvalitativ verkstad som hjälper er med det allra mesta som ni kan behöva ha hjälp med. Jag har fått olika slags service och kontroller utfört här och alltid blivit lika nöjd. Det här är en firma som jag gick till för första gången för flera år sedan och så har jag fortsatt att komma tillbaka. Vi är många som fått hjälp med alltifrån att laga rostskador, till att byta olja eller med att ordna till det som anmärkts på vid besiktningen. Små eller stora uppdrag har ingen betydelse. Här i Östersund med omnejder talas det enbart gott om det här företaget, och alla kunder tycker att priserna är rätt så låga. Jag hoppas ni kan få nytta av det här inlägget!