Sangi Inre/Yttre Balans

Hej igen alla mina finaste läsare som jag har på den här bloggen. Jag har märkt att intresset för andlighet och även healing har ökat den senaste tiden. Det är spännande att prova de alternativa behandlingsmetoder som finns. Jag har själv blivit hjälpt av healing. I dagens inlägg hade jag därför tänkt nämna några ord om ett företag som heter Sangi Inre/Yttre Balans. Hit har jag gått för att få healing i Sölvesborg, men även ni som intresserar er för healing i Bromölla kan vända er hit och få hjälp med olika slags healing. 

 

Den metod som används mest är en hjärtcentrerad healing som heter StarCode Healing. Väldigt kort så innebär detta att en stressad person som jag, blir “jordad” genom att universums puls kopplas samman med jordens hjärta och jordens puls. Jag blir mycket lugnare och känner hur puls och troligtvis även att blodtrycket går ner, även om jag förstås inte haft möjligheten till att mäta det. Jag vet att de som arbetar med att ge den här healingen tycker om att svara på frågor, så vill ni veta mer om vad just den här healingen innebär, eller om det är något annat inom healing som ni önskar få veta mera om, tycker jag att ni ska ställa era frågor direkt till Sangi Inre/Yttre Balans! Ni som inte har möjlighet att ta er till Sangi Inre/Yttre Balans, kan faktiskt titta in på distans! Ni får era energier utvärderade och så får ni reda på sådant som är viktigt att veta just nu. Jag hoppas att riktigt många av er ska få en önskan om att prova på denna healing i Sölvesborg eller i Bromölla. Det vore riktigt spännande om ni ville skriva och berätta hur ni upplevt denna healing! Ha en fin afton, alla kära läsare!